söndag 15 maj 2011

Sommarhästar =)

Har precis varit hos hästarna, myst och matat! Började dock med att kolla staket för Theia hade visst varit på fel sida i fredags?! Hm, hon har ju lite dålig respekt för trådarna när det inte är el i. Hon tyckte nog oxå att gräset var lite grönare på andra sidan! och det är det ju me för där är ju härliga sommarhagen =) som dom inte ska ut förrens efter midsommar! Såg ingenstans där hon skulle kunnat gå igenom men å andra sidan kanske HL redan lagat ?!

Blev som vanligt mött av en glad och social pålla =)
Hahaha hon är lika svår som Lattjo att fota på håll. Här ska det gärna krypas upp i knät =)
Skulle ta in Theia för att borsta och visitera och de andra hängde på. Dom verkar tycka att det är skönt å få komma in en stund. Speciellt Prissan, hon ville inte ens gå ut sen efter maten. Tror att hon är trött nu och känner sej lite gammal. Tycker att hon rör sej sävligare och nästan som om hon ser dåligt....
Prissan och Theia stod kvar länge i ligghallen, iaf så länge som jag var kvar.
Theia var hel och hyffsat ren men hade konstig ryck för sej med huvudet, små parkinsonryck typ. Hoppas det beror på alla insekter så det inte är nått annat knas.
Kliandet i svansen fortsätter! Hon tycker det är störtskönt när man borstar svansen och verkligen drar i stråna. Annars tycker jag mej ha märkt att hon är något håröm men INTE nu =)

En bild på sommarPrissan =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar