fredag 15 april 2011

Man kan ju bara le =)

Hade tänkt mej en lugn och skön stund i stallet men hej hopp alla var där! Lyckades sno åt mej den enda skottkärran efter A iaf så jag fick mocka innan hästarna hämtades in !
Hästarna verkade ha det lugnt i hagen Theia och Prouden gick på varsitt håll och Avant gick med Prissan.
Har det äntligen lugnat ner sej!? Theia har iaf brunstat en hel del och hennes bakben ser allt annat än roliga ut! Hon har inte visat sån här kraftig brunst innan. Hennes mamma blev så här hopplös varje brunst, tvättatvättatvätta.....

Jag borstade lite snabbt och tog på karinkapsonen och sa åt tjejerna att dom fick borsta sina hästar länge för jag vill inte bli störd när Theia jobbas!
Började med att försöka få kontakt för hon var lite orolig när hon fick gå ifrån de andra och så var vi på fältet och där har vi inte tränat förut.
Fick några fina sänkningar och ganska bra sidböjningar. Hon slappnade av och följde mej fint och satte fötterna där de ska va. Tog några varv åt varje håll, hon slickade och tuggade och såg så himla tillfreds ut =)
Det blev ett lagom kort pass och vi slutade när vi båda var som nöjdast!

När vi kom in så gav sej FL och MS iväg och efter 10 minn red CL ut oxå. T´rodde att Theia skulle bli orolig men av någon anledning såg hon helt lugn ut och ställde sej för att äta hö!?

Jag och AL började mäta ut hur stor "ridbanan" ska vara och kollade att tråden skulle räcka. Måste bara köpa till några stolp så ska det nog bli fint! Sen ska det börja tömköras!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar